Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (22)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гніцевич В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гніцевич В. А. 
Дослідження показників якості самбуків [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Н. В. Кравченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 125-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 500.928 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гніцевич В. А. 
Розробка технології білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки та визначення термінів його зберігання [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Н. А. Федотова, К. Ю. Мечетна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 435.274 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Поперечний А. М. 
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, С. О. Боровков, Н. С. Чехова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 561.094 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гніцевич В. А. 
Обґрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пектиновмісної сировини [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, М. В. Іващенко // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 487.859 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Гніцевич В. А. 
Моделювання амінокислотного та жирнокислотного складу м’ясних фаршів з напівфабрикатом на основі печериць та насіння гарбуза [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, Н. С. Чехова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 606.424 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Гніцевич В. А. 
Аналіз і перспективи використання рослинної сировини в технологіях харчової продукції для людей похилого віку [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, М. В. Іващенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 188-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 603.958 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Гніцевич В. А. 
Наукове обґрунтування технології виробництва паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбура і цикорію [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, С. К. Ільдірова, Н. А. Федотова, Ю. В. Османова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 480.691 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Гніцевич В. А. 
Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Н. А. Федотова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 400-407. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_69
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.038 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Гніцевич В. А. 
Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, І. Б. Левіт, Н. С. Чехова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 247-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 368.082 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Поперечний А. М. 
Визначення впливу технологічних параметрів на кінетику конвективного сушіння напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, В. Г. Корнійчук, Н. В. Кравченко, В. Калараш // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 108-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 439.111 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Никифоров Р. П. 
Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату [Електронний ресурс] / Р. П. Никифоров, В. А. Гніцевич // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 275.766 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Гніцевич В. А. 
Обґрунтування використання білково-рослинного напівфабрикату у виробництві крему вершкового [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Н. А. Федотова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 209-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 197.832 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Гніцевич В. А. 
Використання багатофункціонального напівфабрикату на основі знежиреного молока в технології оздоблювальних кремів [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Н. В. Вольнова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 253-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__61
Попередній перегляд:   Завантажити - 221.709 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Поперечний А. М. 
Енергоефективність конвективного сушіння грибів [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, В. Г. Корнійчук, А. В. Слащева, Н. С. Чехова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 299-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__76
Попередній перегляд:   Завантажити - 831.814 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Гніцевич В. А. 
Обґрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, Н. С. Чехова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 128-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.646 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Гніцевич В. А. 
Обґрунтування термінів зберігання напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Н. В. Кравченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.147 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Гніцевич В. А. 
Обґрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, О. О. Васильєва // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 11-17 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.153 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Гніцевич В. 
Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом [Електронний ресурс] / В. Гніцевич, Н. Чехова // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 184–193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.387 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Гніцевич В. 
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів [Електронний ресурс] / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 148–157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_19
Розглянуто традиційні та сучасні способи виробництва білкових концентратів, виділено їх переваги та недоліки. Запропоновано технологію виробництва молочно-білкових копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної сировини з використанням як коагулянтів пюре із ягід журавлини та калини. Досліджено хімічний склад і білкову складову копреципітатів і доведено їх високу харчову та біологічну цінність.Доведено доцільність використання молочно-білкових концентратів у харчовій промисловості та ресторанному господарстві, виділено їх переваги порівняно з традиційними білковими продуктами. Запропоновано технологію виробництва виробів із молочно-білкового концентрату, одержаного із використанням пюре журавлини як коагулянту. Досліджено загальний хімічний склад отриманих продуктів, їх білкову складову, вміст вітамінів і мінеральних речовин. Доведено, що розроблений продукт характеризується високою харчовою та біологічною цінністю.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.17 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Гніцевич В. А. 
Реологічні властивості молочно-білкових концентратів [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, А. Б. Горальчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 182-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_24
Розглянуто принципи структуроутворення молочно-білкових концентратів, проаналізовано вплив технологічних факторів на модуль миттєвої пружності, модуль еластичності й пластичну в'язкість. Побудовано графічні залежності реологічних показників від температури коагуляції, pH середовища й тривалості попередньої пастеризації сколотин. Визначено вплив ступеня етерифікації протопектину ягідної сировини на структурно-механічні властивості концентратів, типи зв'язків, що утворюються вхарчових системах. З огляду на одержані дані зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчовій технології.
Попередній перегляд:   Завантажити - 491.455 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського